Sunday, 29 April 2012

hargailah SI DIA sebelum TERLAMBAT..

assalamualaikum semua..
setelah sekian lama tak update bolg ney kann ?
busy dgn PRAKTIKAL lahh..
so sekarang je saya curi masa utk update blog ney jap..
now sy dah balik SG BULOH dari KLANG..
lagi seminggu nk FINAL EXAM..
so mulai malam ney,da kena START struggle da..
pape punn,wish me LUCK okeyy ? :)

actually,
aku just nk cakap apa yg aku NAMPAK dgn MATA KEPALA aku sendiri je..
tak ada NIAT nak TOKOK TAMBAH cerita..
aku cukup2 tak suka bila nampak or jumpa LELAKI yg GATAL2 ney..
kalau GATAL2 tuhh SINGLE, tak pe laa jgk kann..
ney dah ada AWEK.. awek cukup punya CUNN lahh..
tapi aku still TAK FAHAM apa yg LELAKI tuhh nak lagi..
tak cukup ke dah dapat awek yg LAWA tuhh ?
penat2 kau USYA dia, last2 kau CURANG belakang dia..
aku sebagai pihak PEREMPUAN,jadi SEDIH bila kau buat awek kau mcm tuhh..
aku sedar aku punn bukan BAIK sangat..
tapi sekurang2nya aku dah ada PENDIRIAN TETAP..
aku dah BERUBAH sekarang..
tentang MASA LALU aku,biarlah tinggal SEJARAH dan jadikan PENGAJARAN..
setiap MANUSIA berhak BERUBAH kann ? o.O

aku punn tak salahkan 100% kt LELAKI yg PLAYBOY ney..
sbb PEREMPUAN punn mmg ada yg PLAYGIRL..
tapi aku kann da gtaw td yg aku just nk KONGSI CERITA tntang apa yg aku NAMPAK..
dulu..,aku pernah jgk BENCI seorang LELAKI ney..
sampai aku LEKA dgn DUNIA aku seketika..
semua org CACI MAKI aku, tapi aku BERSABAR..
sbb aku nak LELAKI rasa apa yg aku RASA bila seorg WANITA tuhh kecawa !
tapi tu duluuu..
semua dah berubah sekarang..
hidup aku hanya ada SI DIA sekarang..
dan INSYALLAH, until JANNAH aku akan dgn dia..


at last but not least,
aku just BERMOHON kpd LELAKI2 di luar sana,
tolonglahh SETIA kt awek2 korg..
sebab kalau korg IKHLAS,JUJUR,SETIA..,
insyallah,TUHAN pasti balas perkara yg sama juga..
hargailah SI DIA sebelum TERLAMBAT...


DEPAN lain, BELAKANG lain o.O

BENCI !!
*maaflahh kalau ada siapa2 yg TERASA dgn ENTRY saya kali ney yerk..sy just meluahkan apa yg TERBUKU kt HATI ney *

~ SEKIAN ~

1 comment:

  1. suka sgt syg..
    tp atuk rasa atuk tahu sape nie..
    ")

    ReplyDelete