Monday, 9 April 2012

ALLAH itu MAHA KUASA..

Assalamualaikum semua..hurmmm..boleh tak kalau nk luahkan perasaan kat sini ? sumpah rasa dah tak tertahan sangat..sedih sangat bila benda yang kita tak buat, tapi orang tuduh kita buat...YA ALLAH..ujian apa yang kau ingin duga aku kali ney..lepas satu, satu UJIAN datang..aku cuba jadi KUAT, itupun atas izinmu YA ALLAH..

Aku bukan nak mintak SIMPATI or mengada nak buat ENTRY sedih2 kali ney..tapi aku just nak bagitahu yang aku tak bersalah...kenapa aku ? kenapa orang lain hanya nampak salah aku ? teruk sangat ke aku ? setahu aku, aku tak pernah nak buat something yang boleh mendatangkan KESALAHAN besar or TATATERTIB..tapi kali ini kenapa ? sedangkan RAMAI lagi yg lg WORST dr aku..kenapa aku ? dan kenapa aku ?

Ye,aku mmg MANUSIA BIASA yang sering melakukan KESALAHAN..tapi dlm MASALAH aku ney, timbul isu TAK PUAS HATI..benda yang aku TAK BUAT, dikatakan BUAT ! Hurmm...mungkin aku TAK SEDAR yg aku ada buat SALAH kott? wallahualam...hanya aku dan tuhan je yang tahu..Hanya TUHAN je yang tahu siapa BETUL,siapa SALAH.. sebab semua KERJA yang aku dah buat selama ney, aku IKHLAS..tak tahu plak ada yang DENGKI..aku tak salahkan sesiapa..dan aku tak pernah nak rasa BERDENDAM dgn siapa2..aku REDHA..sebab aku tahu ALLAH tuhh MAHA ADIL,MAHA KUASA..

Kepada yang TERLIBAT..jangan RISAU..aku tak pernah terlintas nak BERDENDAM dgn korg..aku TERIMA semua..tak kisah lahh..yang aku boleh buat sekarang,BERSABAR...,REDHA...,TAWAKAL..aku tahu ALLAH sentiasa ada DI SISI aku masa SUSAH SENANG aku..aku HOPE, masalah aku ney tak MELARAT sampai jadi yang makin TERUK..insyallah..dgn izin ALLAH..semoga ALLAH lembutkan hati 'dia' ESOK...aminnn...

TERIMA KASIH lahh kepada KAWAN2 yang CARE bout aku time susah senang aku..terutama MOHAMAD BADROL BIN YAAKOB..sebab korg lahh SEMANGAT aku time aku DOWN gilerr sekarang ney.. TANX korg.. aku SAYANG korg... ~

*semoga semuanya berjalan LANCAR....aminn  ~

~SEKIAN~

2 comments:

  1. jgn sombonk derr..already follow u...follow me back dear :)

    http://mcyahvespa.blogspot.com/

    ReplyDelete