Saturday, 31 March 2012

Takdir Tuhan...

assalamualaikum semua..
hurmmm...entry kali ney....
memang buat aku sedih teramat sangat..
sebenarnya aku tak sampai hati nak wat entry pasal dia...
aku bukan suka sangat nk bercerita pasal orang punnn o.O

errr...
actually pasal MR SAXOBEAT aku...
tadi...aku g hantar dia g PUTRA,dia kena balik KELANTAN....
semalam...
tiba2 dia bgthu aku yg pihak KOLEJ suruh dia BALIK kampung dulu..
padahal skrg dia tgh dlm DENDAAN gantung ASRAMA selama 3 bulan..
ada lahh 'MASALAH' yg dia da buat dulu,kantoi..2 yg jd mcm tuhh..
tp aku ingatkan dah setel cbb dia da kne gntung asrama..
rupa2nya lom setel ag..
1/5 nanti HEP akan CALL dia balik untuk tentukan yg dia kena EXTAND or BUANG !
apa benda lahhh HEP ney...
dah lahh macam2 PERATURAN baru yg KELUAR...
agak2 lahh...kiteowg ukan budak2 SEKOLAH !
GERAM nyeee aku o.O

apa2 punn...,
aku KESIANKAN dia..aku harap sangat2 dia TABAH,dia KUAT !
aku tak kesah kalau bab RINDU dia,tapi aku kisah pasal MASA DEPAN dia...
aku tak nak masa depan dia HANCUR..
dia dah nk sampai HUJUNG dahhh..
alih2 jd mcm ney..aku tak boleh terima lahh o.O

aku sentiasa BERDOA semoga dia BAIK2 je...
semoga dia tak kena BUANG..paling tak punn EXTAND punn xpelahh :'(
aku tak SANGGUP tgk dia SEDIH..
aku tahu dia tgh DOWN gila skg ney..

"atukkk,jgn sedih taww.nenek sentiasa ada dgn atukk..law ada pape masalah,luahkan je kt nenek k sygg ?
nenek tak nak tgk atuk sedih..atuk KUAT kann ? atuk kannn minum bnyk CALCIUM,mstilah KUAT sygg..nenek just nak atuk tahuu yg nenek SAYANG atuk sesgt ! atuk JAGA DIRI k lalink...ada masa kita pasti JUMPA lagi..jgn DIRISAU pasal JODOH..jika benar kita dah DIJODOHKAN bersama,akhirnya kita pasti BERSAMA k dear ? senyumm ? :) "

*dan tadiiii...,

terima kasih ATUK sebab BELANJA nenek mcD tadi <3

aku harap BUKAN kali TERAKHIR yg aku JUMPA dia..aku harap sangat dia BALIK KSKB n sambung BELAJAR balik..makbulkanlah DOA hambamu ini YA ALLAH... o.O

berilah dia KEKUATAN utk TEMPUH semua ney..

aku tahu dalam senyuman dia ada kedukaan o.O

i <3 u sayang :)

semoga kita JUMPA lagi :D

*SEKIAN ~

Thursday, 29 March 2012

K.O.S.O.N.G !

assalamualaikum semua..
hurmm..da lme aku tak UPDATE blog ney kann ?
maklumlah, busy STUDY, midsem EXAM lahh kowg..
cowey ye :D

pape punnn,
aku baru dengar lagu KOSONG-najwa latif semalam...
dan aku terus MINAT lagu tuhh..
mmg SANGAT KENA MENGENA dgn aku..
dan lagu tuhh bg SEMANGAT yg baru kt aku..
nk tahu cerita ? moh FOLLOW aku baca bawah ney..

dulu....
ada sorg MAKHLUK ALLAH ney,LELAKI..
aku mmg SAYANGKAN dia..
SETIA kt dia..
CINTA PERTAMA....
LELAKI PERTAMA yg aku SAYANG..
pada mulanya mmg INDAH..
lama kelamaan,dia BERUBAH..
tiba-tiba !!!
tanpa SEBAB yg KUKUH..
dan dia TINGGALKAN aku mcm tuhh je..
tak PUAS dia tinggalkan aku,dia CACI MAKI aku..
aku tak tahu apa salah aku..
selidik punya selidik...,rupanya dia ada yg LAIN belakang aku..
TUHAN je yg tahu apa PERASAAN aku masa tuhh..
senang je dia buat aku mcm tuhh..
langsung tak fikir perasaan aku..
sejak dari tuhh,aku dah SUSAH nk PERCAYAKAN insan yg bernama LELAKI..
aku jadi BENCI bila TENGOK lelaki..
dan aku pernah SIMPAN DENDAM pd LELAKI hanya sebab JANTAN tuhh..
lama2 aku FIKIR nak buat apa aku BERDENDAM ?
ramai lg LELAKI laen kann ?
nak wtpe TUNGGU dia? nak wtpe MENANGIS sebab dia ?

so SEKARANG !
aku dah ada SEMANGAT BARU..
hidup mesti diteruskan..
aku dah BUKTIKAN yg aku boleh HIDUP tanpa kau..
TERIMA KASIH sebab dah buat aku MERANA sepanjang LIMA TAHUN..
sekurang2nya aku dah kenal mcm mana LELAKI yg PLAYBOY mcm kau..
TERIMA KASIH..

*lagu KOSONG-Najwa Latif ,memang sangat SESUAI untuk kau...*

~SEKIAN~

Saturday, 24 March 2012

G.A.D.U.H :'(

assalamualaikum semua..
hurmmm...
entry kali ney agak SEDIH bagi aku...
SEDIH ukan nk mintak SIMPATI..
just nk LUAHKAN PERASAAN..

SEMALAM..
aku GADUH lagi dgn dia..
nak kata GADUH BESAR tuhh tak ada lahh..
just dia wt aku betul2 TERSEDAR dan SEDIH..
mmg SALAH aku pd mulanya..
aku yg MULA dulu LIKE2 sume STATUS ngn KOMEN cowg mamat ney..
tp mamat tuhh mmber dia,n kira mmbe aku gak lahh..
sblm2 ney punn mmg kiteowg suka men LIKE BANYAK2 ney,
tp tak pernah ada TIMBUL MASALAH lakk..
then mamat tuhh KOMEN lahh laen mcm cket ngn aku..
alahai,GURAU je kott ?
tp rupanya RAMAI yg anggp BENDA tuhh AMAT SERIOUS !
aku punn tak tahu lahh kenapa..
agak PELIK di situ..
o.O

then..
bila MR SAXOBEAT aku da baca KOMEN2 tuhh,
dia ckp kt aku yg dia SAKIT HATI..
adehhh,
tak sangka lak aku jd cm gitu...
nk tahu cbb apa dia SAKIT HATI ?
cbb dak2 ney ckp aku yg USYA mamat tuhh..
tapi mungkin NIAT dyeowg hanya nk BERGURAU..
sedangkn dyeowg punn tahuu yg aku AWEK mmber dyeowg..
aku plak JENIS yg OPEN MINDED..
boleh ajak GURAU..
tp ada je yg SALAH SANGKA..
tak paam tol aku..haishhh !
tolong lahh MATANG cket.. o.O

lps tuhh je aku terus DEACTIVED FB..
sedih gila vavi kottt..
frust nonggeng beb..
MENANGIS2 aku cmpai BENGKAK2 mata ney..
aku NANGIS ukn sbb aku SEDIH psl POST tuhh..
tp aku SEDIH cbb....,
aku sentiasa nak dia jd yg TERBAEK utk aku..
tapi aku ?
sbnrnya aku still tak boleh jd yg TERBAEK utk dia..
am i ryte ?
:(

walaupun dia SAKIT HATI,
tapi dia tak pernah nk MARAH2 aku..
tuh yg wt aku RESPECT kt dia..
cbb dia ALWAYS COOL..
sepanjang KENAL dia,
dia mmg TAK PERNAH nk MARAH aku..
paling tak un dia akan ajak BERBINCANG ngn aku..
aku suka cara dia SETELKAN MASALAH..
saya SAYANG awak MISTA SEXOBEAT..

n now..
everything da SETEL..
ALHAMDULILLAH..
semoga KAMI lebih KUAT lps ney..
aminnn -

*SEKIAN..*












Wednesday, 21 March 2012

Jgn biar NAFSU kawal anda..

assalamualaikum semua ^_^
hyee..hurmm..actually mata da ngntok ney..tapi still SEMANGAT nk tulis ENTRY baru taww..
entry kali ney semua pasal TAKUT..apa yg aku TAKUT sgt tuhh ? hurmm..mai,nk habaq ney :)

tadi..
sambil2 aku nga STUDY(masuk ke study tuhh?),
aku tgk muvie KLIP 3gp(pdhal ctew tuhh  da lme kann)..
mmg aku tak pernah tgk dan mmg TERKEJUT bila aku dah tgk td..
dan mmg melibatkan KONTROVERSI..
dgn PEREMPUAN nye,LELAKI nye yg mcm tuhh..
mmg GILA ahh..
nak MENANGIS punn ada bila tgk PEREMPUAN2 dlm cte tuhh td..

hurmmm..
aku punn tak tahulah nk ckp mcm mne..
LELAKI ney boleh buat apa je kalau dia nak..
tak kisahlah sampai MEMBUNUH ckalipun..
kalau nafsu da KAWAL diri,
otak da tak ingat apa dahh..
time tuhh AKAL dia da ltk kt KAKI..

aku bukan nk MENGUTUK kaum ADAM..
tapi,segelintir je yg mungkin hanya BERTOPENGKAN manusia..
kadang2 tuhh,perempuan xbuat salah apa punn kt dia,
alih2 DIBUNUH,DIROGOL dgn KEJAM..
sumpah sedih dan mmg TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN !
selalunya kaum HAWA ney lahh yg jd MANGSA..
kenapa ??

okeyy..
aku ckp melalui PENGALAMAN..
mmg tak semua LELAKI jahat,tapi TAK SEMUA lak LELAKI BAIK..
so LADIES..,
tlg lahh FIKIR masak2 sblm anda melakukan apa2 okeyy..
jgn biar yg NAFSU kawal HIDUP anda..
nanti anda sendiri yg MENYESAL..
ingatlah MAK AYAH yg dah susah payah JAGA kita dr KECIL..
takkan kita nk HANCURKAN HATI mereka dgn SILAP kita ?
think wisely k my dear :)

kepada KAUM ADAM,
saya tidak 100% salahkan anda..
tetapi..
sama2lah kita jaga diri kita dari BENDA2 yg TUHAN tak suka..
semoga DIRI kita sentiasa DILINDUNGI tuhan..
AMIN ~

apa2pun..
aku sentiasa BERDOA agar aku dapat seorang LELAKI yg boleh MEMBIMBING 
aku ke arah KEBAIKAN dan MENCEGAH aku dr melakukan KEMUNGKARAN..
semoga 'dia' yg aku PILIH skrg adalah dia yg TERBAIK utk aku dan
boleh jaga aku SEBAIK mungkin..
AMIN ~


*SEKIAN.. :D


Monday, 19 March 2012

Kekanda Adinda

salam semua..
erkkk ! fuhhh..agk KENYANG lps makan bersama RUMET tersygg,walaupun hanya MEGGI :D
hurmmm..actually aku baru lps MARAH ney..baju UNIFORM yg aku baru basuh kena RAMPAS dgn REDICARE ! mmg terbaek lahh kann. da lahh baju tuhh basah gila,baru pas NILA.aku sidai lahh kjp tepi bilik cbb nk turunkn air bju tuhh dlu..aleh2 je aku tgk da TAK ADA.mmg mnyirap lahh.esok baru dpt amik kt bilik WARDEN.dah lahh dia smpn bju aku tuhh kt dlm PLASTIK HITAM.euwww ! msti busuk ! aku tak puas hati btl lahh.da lahh aku kje pagi sok.lagi lahh terperap lama :(

okey2..berbalik pd CERITA yg sebenar..
act aku HAPPY sgt cbb MR SAXOBEAT aku tuhh sanggup dtg KLANG utk jpe aku semalam..
so aku pagi2 lagi da bgn..semangat nk jpew dia ! huhu..
then pukul 10 aku jpe dia kt KAFE hsptl..lpk2 jp then lpk kt HOSTEL lakk..
bdk2 laki kls dia kne dtg ostel utk RESEARCH..so dia boleh lah masuk ostel :)

mcm2 kiteorg wt..
mngONLINEkan diri..aku ajr dia wt BLOG (pdhal aku sendiri punn xgeti sgt)..
mmg lps gak RINDU aku kt dia semalam..
walaupun sekejap,cbb aku kje shift PETANG smlm..
tak pe lahh..lagipun AHAD ney aku da alek KSKB (tmpt asal aku) ^_^


okeyy,ney lahh dia kalau da MERAJUK :D

haha.sy mmg suka kacau awak law awk nga wat KEJE kann :D
so,pape un,TERIMA KASIH sangat2 kt MR SAXOBET cbb nk dtg KLANG utk jpew saya semalam..
sy tahu awk da RINDU gila babeng kt sy kann ? ngee..TENGKIU2 <3

SEKIAN ~


Sunday, 18 March 2012

TERHARU :(

salam semua..
hari ney hari TERAKHIR aku kt wad MEDICAL 7A..
mcm2 PENGALAMAN aku da dpt dr wad tuhh sepanjang SEMINGGU ada kt situ..
FEEDING,insert RYLE'S TUBE..eyh,mcm2 lagi lahh..
pengalaman BERGADUH punn ada..ups ! ngee :D

tapi tadi..
aku betul2 TERSENTUH HATI..
yg buat aku TERINGAT kt ARWAH ex aku..
:'(

ada sorg mak cik ney..
dia baru dipindahkan dr ICU n acute cubical ke sub-acute..
n dyew still pkai bju OT lagi..
aku tgk dyew SIHAT je masa tuhh..
boleh BERCAKAP,boleh MAKAN,boleh DUDUK..
then bila aku lalu sebelah dia td,dia panggil aku..
"misi,tlg mak cik dekatkan meja tuhh..mak cik nak makan,tp tak sampai nk amik"
so aku punn dktkn lahh meja tuhh..
"terima kasih misi" , dia ckp kt aku sambil TERSENYUM lebar :)
then TAK SAMPAI 5 minit,alih2 dia da PENGSAN...
dan buat semua DOKTOR n MISI2 yg ada kt situ TERKEJUT..
TIBA TIBA !
dan tak lama lps tuhh, lps semua USAHA dah dilakukan utk SELAMATKAN dia,
dia da 'TAK ADA'..
sumpah aku rasa mcm nk nngis masa tuhh..
cbb aku lahh ORANG TERAKHIR yg ada ngn dia sblm dia 'PERGI' :'(
apa2 punn, aku DOAKAN semoga dia ditempatkan dikalangan org2 yg BERIMAN..
aminn :'( sob sob..

SEKIAN ~

Saturday, 17 March 2012

perkara BAIK pasti dibalas dgn BAIK,perkara JAHAT pasti dibalas dgn JAHAT :D

hari ini..
mmg betul2 buat aku HANGIN,plus SAKIT HATI,plus MARAH..
dia mmg btl2 MENGUJI KESABARAN aku kali ney..
mmg da LAMA aku BERSABAR..
tapi hari ney dia buat lagi..
bahkan lagi TERUK !!

apa masalah kau sebenarnya ?
aku buat SALAH apa kt kau ?
pernah ke aku USIK kau ?
pernah ke aku KACAU kau ?
cakap ngn kau sebelum ney punn aku TAK PERNAH lah wey !
dah tuhh kenapa kau nk buat2 CERITA psl aku lak ?
kau MENTION2 nama aku kt kwn2 kau ?
then kwn2 kau bercerita kt org lain lak n sampai ke TELINGA aku tadi..
apa citer ney wey ?
dpn aku kau PIJAK SEMUT punn TAK MATI..
tapi BELAKANG aku ? bukan main KUTUK lagi kau kann ?
dah HEBAT sgt ke bro ?

weyh,aku ney BUKAN yg JENIS nk MARAH2 cm ney lahh..
tapi kali ney kaw btl2 dah buat aku jadi ORG LAIN..
yg nk MARAH2 sampai mcm ney ckali..
siapa yg nk DIAM kann,
law benda yg kita TAK BUAT,dia ckp kita BUAT..
dah BESAR kann ? so MATANG lahh sikit weyh..

aku MALAS nk BESAR2KAN benda ney..
tapi kau da MELAMPAU..
cuba kalau kau kt TEMPAT aku,apa kau RASA ?
suka ??
dan aku bukan TAK HORMAT kau..
sumpah dulu bila org sebut nama kau, aku HORMAT kau..
tapi bila da jd mcm ney,hurmm..kau bole pkir sendiri lahh kann ?


*maaf kalau BAHASA agak KASAR disini..bukan apa..dah TERLALU PANAS da ney.. (o.O)

SEKIAN ~

Friday, 16 March 2012

T.E.M.A.N

salam semua..
entry kali ney, TEMAN..
zaman skrg, KAWAN mmg RAMAI, tapi TEMAN mmg sukar dicari, kannn ? :D

*herni,ziah,ekin,nyda & moon, TEMAN sebantal aku <3


*bulan & yana..TEMAN aku berjimba <3

mereka..
mereka ada time JATUH BANGUN aku..
dyeowg tak pernah biarkan aku SENDIRI..
dyeowg tak pernah MERUNGUT pasal PERANGAI aku..
dyeowg tak pernah PERTIKAIKAN siapa aku..
yang aku tahuu,
dyeowg sentiasa TERIMA aku sedanya..
dyeowg sentiasa FAHAM apa yg ada dlm HATI aku..
dyeowg memang TERBAEKKK !

aku just nk gtaw korg yg aku SAYANG korg beb..
sayang gila BABENG tahuuu ! ngee :D
hope PERSAHABATAN kita akn BERKEKALAN sampai bila2 okeyy baby2 ku syggs.. ^.^


*korg mmg TEMAN aku sampai MATI , insyallah <3
SEKIAN ~

Thursday, 15 March 2012

| KEJAM ! |

*haaa...
tu lahh..tadi aku suka suka sangat kann..
buli2 orang lahh, apa lahh..
tengok..
kan sekarang da MENANGIS !
padan muka kaw AIEN !

*FITNAH..
ke REALITI ?
aku punn tak TAHU..
tiba2 je BENDA ney TERJADI..
tadi ELOK je aku GELAK2 dgn dia..
aleh2..
tgk je WALL dia,
amek kaww..
'SAYA RINDU AWAK TAWW.DAH LAMA TAK JUMPA'
bapak sial !!
minah mne brani2 post cm gitu kt wall dia ?
dah BUANG TEBIAT ke hape ?
TUHAN je tahu apa PERASAAN aku time tuhh..
sumpah rasa nk MENANGIS yg teramat sangat..

lepas je aku baca tuhh,henset aku BERDERING,lagu MISTA SEXOBEAT..
tak laen tak bukan, dia lahh yg col aku..
aku tak angkat, MERAJUK mungkin ?
tapi bukan MERAJUK lahh, cuma TERKEJUT dgn apa yg aku BACA tadi..
dia col banyak2 kali, tapi aku still tak nak ANGKAT..buat2 DEGIL !
then henset FLORINE (rumet aku) berdering, BAD katanya..
bad pksa flo bg fon kt aku..
aku punn cakap lahh dgn dia..
PUJUK punya PUJUK..
tapi aku still buat DEGIL aku..

SERIOUSLY,
aku mmg SEDIH bila jadi mcm ney..
kenapa ada je yg DENGKI ?
apa salah AKU ?
apa salah DIA ?
tiba2 nk ROSAKKAN hbgn org ??
plss lahh weyh..
aku DAH penat MENANGIS..

aku SAYANG dia..
aku PERCAYA dia..
dan JANGAN buat sampai aku HILANG kepercayaan kt DIA..
SEKIAN ~

ya ALLAH, tolong berikanlah KEKUATAN dlm CINTA kami..AMIN~

Wednesday, 14 March 2012

| kesedihan |

salam semua..
entry kali ney bertajuk KESEDIHAN ?
huhuhu..mmg SEDIH !
tapi aku punn tak sure kenapa aku SEDIH hari ney..
mungkin atas FAKTOR aku BOSAN dok lam bilik cbb cuti hari ney..

hermm..
hati ney rasa tak menentu je..
mcm ada yg tak kena..
tapi tak tahu kenapa..
pagi tadi okeyy je mud aku..
aleh2 pas col MISTA SAXOBEAT aku tuhhh,
mud BERUBAH..
pelik ?
ye, aku mmg PELIK..
kalau MARAH mmg TAK INGAT DUNIA..
itulah AKU..
kpd sesiapa yg KENAL aku tuhh, tahu lahh PERANGAI aku cm ane..

PERCAYA?
aku bukan tak PERCAYA dia..
tapi susah nk PERCAYA bila aku ingat apa yg pernah BERLAKU antara aku dan dia..
terlalu banyak KENANGAN suka duka dgn dia..
dia mmg BAIK..
dia mmg CARING..
tapi kadang2 dia boleh buat aku TIBA2 MENANGIS..
bila TERFIKIR semua psl KITEORG..

aku SAYANG gila VAVI kt dia..
sumpah aku TAKUT KEHILANGAN dia..
TAKUT sangat2..
terus terang aku CAKAP,
LELAKI zaman sekarang mmg SUSAH nk PERCAYA..
bukan tak percaya, tapi SUSAH !

aku HOPE dia tak HAMPAKAN aku..
just utk KALI ney..
sebab aku dah anggap dia LELAKI yg TERAKHIR dlm HIDUP aku..
aku HARAP dia akn jd yg HALAL utk aku suatu hari nanti..
aku HARAP dia boleh BIMBING aku ke arah KEBAIKAN suatu hari nnti..
aku HARAP dia boleh JAGA aku dgn SEBAIKNYA nanti..
moga2 ALLAH makbulkan segala doa aku ney..
AMINN ~

semoga CINTA KAMI berkekalan sampai ke JANNAH..AMIN ~

Saturday, 10 March 2012

| siblings |

my GIRLFRIENS
salam semua..
hurmmm..semalam aku,yana & reena kuwa BERJIMBA2 sebelum kitaorg alek KOLEJ masing2 hari ney..
dan konon nya FAIZAL TAHIR dtg DP smlm, tp HAMPEHH. dia dtg ary ney, pdhal hari ney aku da kne alek KLANG ! sumpah SEDIH ! :'(

so semalam kitaorg mcm biasa, g MP DP lepak2, snap2 gmbr..g STADHUYS,A'FAMOSA..haha. mcm PELANCONG lak kann ? kt sana cmlm gmai gilerr aku jpew,AIZUDDIN (kekasih lama) haha,mmber2 kt FB,syafikah ika,fadlan,ekin,yus n gmai lg lahh..siyes mmg gmai kuwa cmlm..

aku ngn girlfwen2 aku tuhh nga snap2 gmbr,tiba2 ada sekumpulan photoG lalu n nk kteowg jd TALENT dyeowg..huhu..mmg SUKA lahh kteowg..dyeowg dr PERAK,cje dtg MELAKA n yeowg tuhh STREET PHOTOG..muka mcm aku punn bole jd TALENT kann :D


so HARI INI !
aku dah kne BERANGKAT ke KLANG,,esok aku da kne masuk wad MEDICAL n SURGICAL..yg sememangnya BUSY ! n pas ney punn aku da bz dgn STUDY cbb lagi 2 mggu aku nk EXAM MID SEM..doa2kn lahh aku RAJIN yerk ! haha :D

lastly,tiket bas kol 2ptg sat g..n doakan AKU SELAMAT SAMPAI okeyy..aminn :) byebye MELAKA,bln6 kita jumpa lg okeyy <3

DRESSUP yg SANGAT PELIKK kann ?

Thursday, 8 March 2012

| FAIZAL TAHIR ? |

*argghhhh !
esok FAIZAL TAHIR dtg MELAKA laaa.
adehhh.
kowg tahuu tak ?
jpew FT tuhh lahh IMPIAN terbesar aku weyh !
ingtkn tak boleh jd KENYATAAN.
aleh2 dgr cte cok dyew dtg MELAKA
sempena JELAJAH ABPH
ney yg wt aku EXCITED gila babeng !

*hope cgt dpt JUMPA
dan BERGAMBAR ngn dyew sok
sumpah TERINGIN sgt
dpt SALAM un jadilahhh :D
dah mcm org tak betul dahh aku ney
silap2 esok aku ney ha yg FANATIK sgt !
hahaha :D
hopefully i am NOT !

Wednesday, 7 March 2012

:: Mr. Saxobeat ^^

* Mr. Saxobeat ?
apa kena mengena ?
hahaha :D
saje je..
aku gelarkan En. JEJAKA aku ney
Mr. Saxobeat :)
sje nk kasi GEMPAKK ^^

*nama dia ?
BADROL aka MESIN TEBU
hahaha
mmg PELIK kann ?
hurmm
tak kesah lahh cpew un nama dia
yg PENTING !
aku SAYANG gila babeng kt dyew..

*dia mmg BAEK..
caring SANGAT..
setiap masa msti nk CARE bout aku..
law boleh nk 24jam ngn aku..
tak boleh HILANG aku skjp..
ha,boleh hilang arah dia taww !
ngee ^^

*ye,dia mmg org biasa je..
mungkin bg korg dia TAK seHENSEM 
FIZZOW OMAR..
mungkin dia tak TAK seTINGGI
AARON AZIZ..
tapi bg aku
dia adalah SEGALANYA..
tak perlu semua tuhhh punn..
yg PENTING dia IKHLAS ngn aku..
IKHLAS nk jadikan aku
KEKASIH dia yg HALAL suatu hari nnti :)


saya TERIMA awak SEADANYA sygg..insyallah :D

Tuesday, 6 March 2012

:: HIDUP mesti DITERUSKAN :'(

*arwah BOY..
ye,arwah BOY.
aku RINDU dia sangat2
knp dyew tinggalkan aku ?

*awk.
sy windu GELAK TAWA awk
sy windu awk CUBIT sy
sy windu SENYUMAN awk
sy windu SEMUANYA !

*boy
saya nk mntk MAAF...
cbb ckp bukan2 cblm awk pergi...
"aku takkan MAAFKAN kau smpai MATI ckalipun"
boy, aien mntk MAAF cgt2..

*boy nk tahu tak ?
aien bkn tak nak pergi tgk boy kt HOSPITAL,
tp time tuhh aen ad KELAS.
da mmg rancang nk g tgk boy lps kls tuhh.
tp TAK SEMPAT !
mami aien da gtaw yg boy da TAK ADA :'(

*awakkk,
sy tawu awk tggu sy mse tuhh
awk tggu sy dtg maafkn awk
tp TAK SEMPAT wak
TAK SEMPAT !

*SEKARANG..
sy hanya mmpu berdoa
semoga awk BAHAGIA kt ats sana
semua KENANGAN kita akn TERPAHAT kukuh dlm hati sy ney...


sy SAYANG awk,sy RINDU awk :'(

:: boleh PERCAYA ke tak ea ?

*cinta..apa yg ada ngn CINTA ye?
semua org boleh bercakap psl CINTA kan ?
tapi korg tawuu tak apa itu CINTA ?

*cinta..
cinta boleh MEROSAKKAN !
cinta boleh MENGGILAKAN !
cinta boleh MENGECEWAKAN !

*cinta pertama ?
aku BENCI dia weyh !

law boleh aku tak nak tgk muka dia lagi.
kenapa dia tinggalkan aku ehk ?
apa SALAH aku ?
aku dah buat apa ??
sob sob :'(

*sakit hati !
bila fikir kata2 dia saat dia PUTUSKAN aku.
sakit hati !

bila fikirkan apa yg dia da buat kt aku.
sakit hati !
bila kenangkan ayat2 MANIS dia masa nk usya aku.

*kenapa ?
kenapa dia usya aku kalau last2 dia mainkan aku ? kenapa ?
knp dia bg harapan kt aku kalau last2 dia ada PEREMPUAN laen blkng aku ?
kenapa ?
knp dia jnji mcm2 kt aku last2 dia jgk yg tgglkn aku ?

*PLAYBOY
kalau lahh aku tahu kaw PLAYBOY,
dr awal aku tak nak KENAL kaw !
law aku tak knl kaw,
aku msti tak jadi mcm SEKARANG.
aku BENCI kaw anan !