Wednesday, 18 April 2012

D.U.G.A.A.N

Assalamualaikum saudara saudari cikebum cikebum..
hehehe..dah lama aku tak UPDATED blog ney kann ? 
sy BUSY ngn PRAKTIKAL lahh :D
hermmm..ENTRY kali ney psl SI DIA, MISTA LOVER aku tuhh..
semenjak berapa hari ney aku asyik GADUH ngn dia je..
tak tahulah kenapa..
ada je SALAH FAHAM..
ataupun sebab aku yg EGO ke ???

Tadi punn aku still GADUH dgn dia lagi..
sebenarnya dari PAGI semalam lagi aku dah KECIK HATI ngn dia..
tapi aku je yg MALAS nk BESAR2KAN..
tapi PAGI tadi...,
mmg betul2 aku dah tak tahan..
aku SEDIH sgt dgn apa yg BERLAKU pagi td..
aku nk g KERJA punn tak ada mood..
dah lahh aku PUASA tadi..
sabar jelaaa..
mmg aku cuba BERSABAR...
sebab aku SAYANG dia sangat2..

dan tadi...,
aku terlepas cakap..
aku tahu yg dia SEDIH n KECIK HATI dgn kata2 aku tuhh..
dia BERKALI KALI minta maaf kt aku...
tapi aku KERASKAN hati aku...
ye,aku mmg EGO !
aku ckp "tak payah lahh nak mntk maaf,sbb nnti buat lagi"..
hermmm..
sy mntk maaf wak..awk punn tahu kann kalau sy MARAH sy tak dpt KAWAL DIRI SAYA ?

awak..
kalau satu hari nanti awak dah TAK TAHAN dgn saya,
awak cakap taww...
sy boleh UNDUR DIRI..
sy bukan tak SAYANG awk..
tapi demi KEBAIKAN kita..
demi KEBAIKAN awak..
saya kena TINGGALKAN awak..
saya tak nak tgk awk SEDIH sbb saya..
sebab awak tak BERHAK utk BERSEDIH punn sayang..

dalam DUNIA ney..,
mmg MUSTAHIL utk dapat cinta yg SEMPURNA kann ?
msti ada KEKURANGAN..
dan sebenarnya KEKURANGAN tu lahh yg MENYEMPURNAKAN..
saya tak salahkan awak 100%..
sebab kebanyakan kita GADUH punn sbb EGO saya TINGGI..
saya MINTA MAAF lagi sekali k BADROL ?
saya MALAS nak GADUH GADUH dgn awk..
dah lahh kita JAUH sekarang..
kalau dulu kita gaduh,
boleh lahh gak awak dtg kt blok sy PUJUK sy..
sekarang kita dah lain wakkk...
kenapa.... ?
saya SAYANG awak lahhh :'(

*semoga kita sama sama dapat PERTAHANKAN CINTA kita ney sayang..
aminnnn*

semoga CINTA kita BERKEKALAN until JANNAH <3

~..SEKIAN..~

No comments:

Post a Comment