Monday, 19 March 2012

Kekanda Adinda

salam semua..
erkkk ! fuhhh..agk KENYANG lps makan bersama RUMET tersygg,walaupun hanya MEGGI :D
hurmmm..actually aku baru lps MARAH ney..baju UNIFORM yg aku baru basuh kena RAMPAS dgn REDICARE ! mmg terbaek lahh kann. da lahh baju tuhh basah gila,baru pas NILA.aku sidai lahh kjp tepi bilik cbb nk turunkn air bju tuhh dlu..aleh2 je aku tgk da TAK ADA.mmg mnyirap lahh.esok baru dpt amik kt bilik WARDEN.dah lahh dia smpn bju aku tuhh kt dlm PLASTIK HITAM.euwww ! msti busuk ! aku tak puas hati btl lahh.da lahh aku kje pagi sok.lagi lahh terperap lama :(

okey2..berbalik pd CERITA yg sebenar..
act aku HAPPY sgt cbb MR SAXOBEAT aku tuhh sanggup dtg KLANG utk jpe aku semalam..
so aku pagi2 lagi da bgn..semangat nk jpew dia ! huhu..
then pukul 10 aku jpe dia kt KAFE hsptl..lpk2 jp then lpk kt HOSTEL lakk..
bdk2 laki kls dia kne dtg ostel utk RESEARCH..so dia boleh lah masuk ostel :)

mcm2 kiteorg wt..
mngONLINEkan diri..aku ajr dia wt BLOG (pdhal aku sendiri punn xgeti sgt)..
mmg lps gak RINDU aku kt dia semalam..
walaupun sekejap,cbb aku kje shift PETANG smlm..
tak pe lahh..lagipun AHAD ney aku da alek KSKB (tmpt asal aku) ^_^


okeyy,ney lahh dia kalau da MERAJUK :D

haha.sy mmg suka kacau awak law awk nga wat KEJE kann :D
so,pape un,TERIMA KASIH sangat2 kt MR SAXOBET cbb nk dtg KLANG utk jpew saya semalam..
sy tahu awk da RINDU gila babeng kt sy kann ? ngee..TENGKIU2 <3

SEKIAN ~


3 comments: