Thursday, 15 March 2012

| KEJAM ! |

*haaa...
tu lahh..tadi aku suka suka sangat kann..
buli2 orang lahh, apa lahh..
tengok..
kan sekarang da MENANGIS !
padan muka kaw AIEN !

*FITNAH..
ke REALITI ?
aku punn tak TAHU..
tiba2 je BENDA ney TERJADI..
tadi ELOK je aku GELAK2 dgn dia..
aleh2..
tgk je WALL dia,
amek kaww..
'SAYA RINDU AWAK TAWW.DAH LAMA TAK JUMPA'
bapak sial !!
minah mne brani2 post cm gitu kt wall dia ?
dah BUANG TEBIAT ke hape ?
TUHAN je tahu apa PERASAAN aku time tuhh..
sumpah rasa nk MENANGIS yg teramat sangat..

lepas je aku baca tuhh,henset aku BERDERING,lagu MISTA SEXOBEAT..
tak laen tak bukan, dia lahh yg col aku..
aku tak angkat, MERAJUK mungkin ?
tapi bukan MERAJUK lahh, cuma TERKEJUT dgn apa yg aku BACA tadi..
dia col banyak2 kali, tapi aku still tak nak ANGKAT..buat2 DEGIL !
then henset FLORINE (rumet aku) berdering, BAD katanya..
bad pksa flo bg fon kt aku..
aku punn cakap lahh dgn dia..
PUJUK punya PUJUK..
tapi aku still buat DEGIL aku..

SERIOUSLY,
aku mmg SEDIH bila jadi mcm ney..
kenapa ada je yg DENGKI ?
apa salah AKU ?
apa salah DIA ?
tiba2 nk ROSAKKAN hbgn org ??
plss lahh weyh..
aku DAH penat MENANGIS..

aku SAYANG dia..
aku PERCAYA dia..
dan JANGAN buat sampai aku HILANG kepercayaan kt DIA..
SEKIAN ~

ya ALLAH, tolong berikanlah KEKUATAN dlm CINTA kami..AMIN~

5 comments:

  1. sabar ehh sayang. biasalah tu manusia, tk boleh tengok kebahagiaan orang.

    ReplyDelete
  2. sabar lahhh... ingat ni yekk "semakin pahit dugaan dlm sesuatu hubungan itu, semakin manis kebahagiaan yang akn kita rasa"
    dan jangan bersedih yekk...

    ReplyDelete
  3. piya : hermmm. sedihhh tawww. sabar jelahhh :)

    kak auliya : tanx kak. aen igt kata2 akak tuhh :D

    ReplyDelete
  4. and skrg awak still xnak reply msg uh..
    hanya tuhan je tau..
    pls la on phone tu..
    hanya than je tau syg sy kat awak tu mcm mner

    ReplyDelete
  5. bad : hurmmm..da okeyyy da sume kann :D

    ReplyDelete