Saturday, 17 March 2012

perkara BAIK pasti dibalas dgn BAIK,perkara JAHAT pasti dibalas dgn JAHAT :D

hari ini..
mmg betul2 buat aku HANGIN,plus SAKIT HATI,plus MARAH..
dia mmg btl2 MENGUJI KESABARAN aku kali ney..
mmg da LAMA aku BERSABAR..
tapi hari ney dia buat lagi..
bahkan lagi TERUK !!

apa masalah kau sebenarnya ?
aku buat SALAH apa kt kau ?
pernah ke aku USIK kau ?
pernah ke aku KACAU kau ?
cakap ngn kau sebelum ney punn aku TAK PERNAH lah wey !
dah tuhh kenapa kau nk buat2 CERITA psl aku lak ?
kau MENTION2 nama aku kt kwn2 kau ?
then kwn2 kau bercerita kt org lain lak n sampai ke TELINGA aku tadi..
apa citer ney wey ?
dpn aku kau PIJAK SEMUT punn TAK MATI..
tapi BELAKANG aku ? bukan main KUTUK lagi kau kann ?
dah HEBAT sgt ke bro ?

weyh,aku ney BUKAN yg JENIS nk MARAH2 cm ney lahh..
tapi kali ney kaw btl2 dah buat aku jadi ORG LAIN..
yg nk MARAH2 sampai mcm ney ckali..
siapa yg nk DIAM kann,
law benda yg kita TAK BUAT,dia ckp kita BUAT..
dah BESAR kann ? so MATANG lahh sikit weyh..

aku MALAS nk BESAR2KAN benda ney..
tapi kau da MELAMPAU..
cuba kalau kau kt TEMPAT aku,apa kau RASA ?
suka ??
dan aku bukan TAK HORMAT kau..
sumpah dulu bila org sebut nama kau, aku HORMAT kau..
tapi bila da jd mcm ney,hurmm..kau bole pkir sendiri lahh kann ?


*maaf kalau BAHASA agak KASAR disini..bukan apa..dah TERLALU PANAS da ney.. (o.O)

SEKIAN ~

No comments:

Post a Comment